A modern apartment building with large windows and a courtyard featuring landscaping, benches, and a central sculpture stands near Bristol's tallest building. Pedestrians walk along the broad sidewalk, while people are seated at an outdoor café to the right. Trees and other buildings are in the background.

PLANNING APPROVAL GRANTED FOR BRISTOL’S TALLEST BUILDING

Planning approval has been granted for Bristol’s Haymarket Premier Inn refresh. McGregor Coxal...

An open office space with several people working at computer desks. The room has an industrial design with exposed ceilings and ventilation pipes. Large windows provide natural light, offering a view of trees and water outside, reminiscent of McGregor Coxall's designs. One person stands near the windows.

MCGREGOR COXALL INTRODUCES NINE-DAY FORTNIGHT

Following the successful implementation in its UK Studios, McGregor Coxall launches the nine-day for...

Launching London

McGregor Coxall is delighted to announce the expansion of its UK team with the opening of its latest...

Parramatta Aquatic Centre a timely addition to Sydney’s geographical heart

The Parramatta Aquatic Centre (PAC) combines quality outdoor space and recreational amenity in an im...

Triple Accolades for outstanding design and innovation.

McGregor Coxall has been recognised for excellence in design and innovation at Australia’s Interna...

People walk on a path through a large, lush green park filled with trees and flowering plants. Nearby, others are seated at benches. A modern building with a unique design and a tall, historic church spire that has been beautifully restored can be seen in the background under a partly cloudy sky.

Restore, Renew, Retrofit

Designing for housing affordability, lifestyle and planetary care.   In a world filled with unc...

A black-and-white photo of a CEO standing against a plain background. They have medium-length hair and are wearing glasses, a white shirt, and a dark jacket. Smiling with arms crossed in a relaxed manner, they embody the journey of growth through their poised demeanor.

From the CEO: Reflecting on a journey of growth

During this time of significant growth, we sat down with McGregor Coxall CEO, George Panos to reflec...

Biourbanism, The Drying Green, Sydney Modern headline AILA NSW Awards

McGregor Coxall has been awarded triple accolades for Sydney projects at this year’s Australian In...

A person with long hair tied in a bun, wearing a black wetsuit, stands near the ocean, pointing towards the water. In the background, there is a scenic view of a lush green island and the clear blue sea under a partly cloudy sky—showcasing their commitment to ocean conservation.

Watch: Our role in protecting the world’s oceans

Joao ‘Johnny’ Castro, Civil and Coastal/Environmental Engineer based in our Sydney Studi...

Cumberland’s Green Heart

A resilient future for a prominent Western Sydney river has been safeguarded following the endorseme...

Reimagined Harkness Cemetery to Serve as a Place of Care, Connection, and Progression

McGregor Coxall, Architectus, Aurecon and Greenshoot Consulting are designing a new cemetery at Hark...

Recognition for UK Regenerative Future Places

McGregor Coxall’s UK Studio has been shortlisted for three awards recognising exemplary design acr...